Biobaza Sun Szuperbarnító Napozódzsem.

by - vasárnap, július 09, 2017

Sziasztok! Ismét tesztelésre kaptam egy terméket. Aminek különösen is örültem. Még nem használtam ilyesmi terméket ezért nagyon vártam már, hogy kipróbáljam. Barnulás segítő dzsemről van szó.




Termék rövid leírása: 
Alkalmazza száraz, tiszta bőrfelületen napozás előtt. Fürdés után a dzsem ismételt alkalmazása javasolt. Nem tartalmaz szintetikus napsugárzás szűrőt, ezért alkalmazása a már napbarnított bőrfelületen javasolt.  Világos bőrűeknek nem ajánlott. 
Parabén,- parfüm,- és mesterséges színezékmentes. 

Véleményem:
Mikor elsőnek kibontottam nagyon megcsapott az illata. Erősebb illata van, engem amúgy az autóillatósítóra emlékeztet. De én mindig is szerettem, szóval nekem nincs bajom az illatával. 
Én kiskoromban nagyon hamar lebarnultam, mindenhol. Kb. 12 éves korom óta nagyon nehezen barnulok, ha barnulok is akkor a felső testem, a lábam fehér marad. Ezért is kezdtem el szolizni, hogy hátha.. de semmi. Több céget is felkerestem, hogy ők mit ajánlanak stb.. és akkor jött meg ez a termék. Fantasztikus. Amióta használom a felsőtestemhez barnult a lábam. 
A felső testem nem is kentem be vele, mindig csak a lábamat. Már első használat után láttam egy kis változást. 4 nap alatt érte el a lábam azt a színt ami a hasamon is van. Egész testen még nem próbáltam ki, mert most van a 4. napja, és mindenképpen cikket szerettem volna róla írni. De gondolom jól fog működni. Ami különösen megfogott mikor olvastam a termékről, hogy természetes összetevők vannak benne mint pl: – olíva-, sárgarépa-, dió-, körömvirág- és rózsafa-olaj, vasvirág kivonat, palmarosa illóolaja, kakaó-vaj.


Felkenés után nem lesz annyira erős illata. Pár használat után puha és feszes lesz tőle a bőr. Egyenletesen barnulunk le tőle. Ha mégis világos a bőrfelület, akkor elsőnek mindenképp napolajat kenjünk rá, mikor megszárad jöhet rá a dzsem. 

Ár: 4500 Ft körül.

Ti próbáltátok már? 

Puszi:




You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Szuper, hogy írtál róla! Hozzám is eljutott a termék és már alig várom, hogy kipróbáljam. Jól értem, szolizáshoz is használod? A héten készülök egy kis barnulásra, mert most megint teljesen kifakultam, pedig már olyan jó színem volt, csak elhanyagoltam. Remélem ezzel sikerül pikk-pakk barnaságot varázsolni magamra, mire eljutok végre strandra is. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szolihoz nem használom. De sokan mondták, hogy szoktam használni hozzá.:) Mindenképpen úgyis kiszeretném próbálni. :)
      Remélem én is! :)

      Törlés