Oriflame arctisztító kednő

by - vasárnap, január 14, 2018

Sziasztok! Ismét egy tesztelős cikket hoztam nektek. A mai bejegyzésben egy Oriflame terméket mutatok be, amit nem régiben teszteltem.

Aki már régebb óta követ Ő tudja, hogy több céggel dolgoztam már együtt, küldtek termékeket, hogy tesztelhessem őket. Nemrégiben ismét lehetőségem adódott egy ilyen együttműködésre, aminek nagyon örültem mert egy Oriflame terméket választhattam ki. Már több éve használok Oriflame termékeket legalább is 1-1 megszokott terméket ami nagyon bevált nekem. Sok gondolkodás után egy olyan termékre esett a választásom amiből keresem még a megfelelőt számomra. Többször átgörgettem a választékot mire végül megbeszéltem magammal, hogy próbáljunk ki egy arctisztító kendőt, úgy hogy ez az a termék amiről most olvashattok. 

Azért is választottam ezt a terméket mert több arctisztító kendőt használtam már, de egy se vált be, úgy ahogy szerettem volna. Az én bőröm alapjáraton nem bír 1-2 vegyi anyagot ami pár ilyen kendőbe megtalálható. Plusz pont egyébként mert az Oriflame termékek 89%-a jó a bőrömre, és nem tartalmaz annyi vegyi anyagot. ( aki még új a blogon annak mondom, hogy alapjáraton nem nagyon használok sok vegyi anyaggal összekevert termékeket ezért figyelek oda erre annyira. Szerintem a természetes anyagok sokkal jobban hidratálják a bőrt.) Számomra tökéletes arctisztító kendő nem hagy piros foltokat maga után, szépen letisztítja a bőrt úgy, hogy ne maradjon szennyeződés az arcon. Felfrissítse a bőrt és ápolja. Sajnos eddig olyan kendőket fogtam ki, legyen az drága vagy olcsó amitől pirosodott az arcom, égett ( pedig nem dörzsöltem vagy hasonló.) több napon keresztül viszketett. Próbáltam mindig más-más összetevőkből álló kendőt vásárolni, de valahogy egy sem volt az igazi, és azért vannak olyan esték amikor egyszerűbb lenne egy ilyen termékkel megtisztítani az arcomat. De úgy voltam vele, hogy adok neki egy esélyt, mert az egyik kedvenc illatommal van illatosítva és már több jót is hallottam erről a termékről.

Összetevők : 
AQUA, PHENOXYETHANOL, OLUS OIL, GLYCERIN, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, CITRIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARFUM, SODIUM CITRATE, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, ALLANTOIN, DICAPRYLYL CARBONATE, GLYCERYL OLEATE, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, LIMONENE

Nálam egy termék tesztelése 2-3 napig tart. Sajnos olyan a bőröm, hogy ha valami rossz terméket viszek az arcomra az nem egyből jelentkezik pl. pirosság. Hanem napok múlva. Egy korábbi arctisztító kendőt ezért kellett kidobnom. Lehet, hogy csak nekem nem vállt be vagy alapjáraton rossz minőségű a termék. Az összetevők nem különböztek a mostani arctisztító kendőétől. Bevallom félve is próbáltam ki, de tartalmaz teafa kivonatot amit én imádok és jó a bőrömre is, ezért egy próbát megér, gondoltam. 

A csomagolása nekem nagyon tetszik, kicsi ezért a táskámban is elfér ha esetleg valami történne akkor ott van kéznél. A színét is meg kell említenem mert nagyon tetszik ez a menta szín. Letisztult egyszerű a kinézete. 25 kendő van benne. Nagyon friss és kellemes illata van, mikor elsőnek használtam 5 percig biztos, hogy szaglásztam. Bár nekem a legtöbb kozmetikumom teafa illatú. ( megszállott vagyok. :D ) 

A termék leírása: 
Frissítő arctisztító kendők természetes teafa-kivonattal. Gyengéden tisztítja a bőrt, eltávolítja a sminket, a felesleges faggyút és a szennyeződéseket. Kezeli a pattanásokat. Hatására tisztábbnak és frissebbnek érezheti a bőrét. Ideális zsíros bőrre.

Nekem 1 kendő kellett ahhoz, hogy megtisztítsam az arcom a szennyeződésektől és a sminktől. Nem használok sok sminket az arcomra. ( korrektor,púder, szemöldökpor, szempillaspirál).  De jobban leszedte mint egy sminklemosó kendő. Nem is kellett dörzsölnöm, erősebben rányomnom. A szempillámon maradt egy kis festék de nem olyan nagy gond. A termékkel így is megvoltam elégedve. A termék használata után az arcom "fellélegzett" mintha egy nagyobb arctisztítást hajtottam volna végre a bőrömön, nem csak selymes volt mint minden ilyen tisztítás után. Aminek külön örülök, a többi ilyen illatú termékemmel szemben az illata nem szűnt meg pár perc múlva. 

De a nagy kérdés nálam, hogy 3 nap után milyen lesz tőle az arcom. Használat után nem volt pirosodás az arcomon, nem égett. Puha és kellemes tapintása volt. A 3. napon se volt eltérés a használat után, még mindig frissnek éreztem az arcom. Azóta használom minden nap, és teljesen megvagyok elégedve a termékkel. Elsőnek azt hittem, hogy ez is egy nagy csalódás lesz, de egy próbát megért és bevált és több arctisztító kendőt nem is keresek mert minden elvárásomnak megfelelt. Itt is köszönöm a lehetőséget az Oriflame-nek. Ha nem kaptam volna ezt a lehetőséget akkor szerintem nem is próbáltam volna ki egyhamar. 


Ha Ti is szeretnétek egy szuper arctisztító kendőt akkor mindenképpen próbáljátok ki, szerintem nem fogtok benne csalódni. Itt meg is tudjátok rendelni : Tovább a termékhez.

Ti már próbáltátok ezt a terméket? 
Puszi:




You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon sokat hallottam már az Oriflame-nek erröl a termékcsaládjárol és most hogy te is ilyen jokst irtál lehet nekem is be kéne szereznem tölük pár dolgot :D
    Összeszedett bejegyzés lett amugy, jo volt olvasni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem egy próbát mindenképpen megér és biztos vagyok benne, hogy Te is szeretni fogod ha beszerzel egy ilyet! :)
      Köszönöm szépen! :)
      Puszi

      Törlés