Pórustisztító tapasz. + NYEREMÉNYJÁTÉK ( lezárva. )

by - péntek, november 03, 2017

Sziasztok! Gondolom mindenki tudja, hogy mi is az a fekete maszk, ami megtisztítja a pórusainkat, és mindenki tudja, hogy a legtöbb az átverés. De én most nem erről a fekete maszkról fogok írni nektek, hanem egy tapaszról ami 95%-ban megtisztítja a pórusokat. 


Hónapokon át kerestem a megfelelő tapaszt ami nem átverés és tényleg kiszedni azt amit ki kell. Próbáltam olcsót, drágát de egyik sem nyújtotta azt amit ígért, aztán fel is adtam a keresését. Mikor szembe jött velem a boltban ez a termék. 


Adtam neki egy esélyt, amit nem is bántam meg. Persze voltak bennem kételyek de úgy voltam vele, ha ez nem működik akkor semmi sem. Ebben a kis tasakban 5db tapasz van. 




Használata: 
- Alapos arc tisztítás után vizezzük be a területet ahova feltesszük a tapaszt, majd lehúzzuk a védőfóliát és ráhelyezzük az orrunkra, 15 perc után pedig lehúzzuk. Fontos, hogy jó irányba húzzuk, mindig lentről felfele. 

Nem annyira fájdalmas mint az a fekete maszk, vagy bármi más tapasz. Sőt egyáltalán nem fájt, tényleg annyit éreztem, hogy sokkal kellemesebb tapintása van az orromnak mint azelőtt, vagy bármi más ilyen tapasz vagy maszk lehúzása után. Mikor lehúztam az orromról nem mertem megnézni, hogy van valami hatása vagy ez is valami kamu termék amit csak elakarnak adni. 3-ig számoltam mikor megnéztem a végeredményt. Nem hittem a szememnek, tényleg ott voltak a tapaszon a mitesszerek, szennyeződések stb. Nem akartam elhinni, hogy mikor már kezdtem feladni akkor találtam rá a legjobb termékre. Mikor beletörődtem, hogy mi is történt akkor tonikkal átmostam az orrom, hogy a pórusok összehúzódjanak. 

...

De gondoltam rátok is. Már régóta szeretnék csinálni egy nyereményjátékot az oldalra, hogy megköszönjem nektek, hogy követtek és olvastok. Szóval a jelentkezők között kisorsolok egy L'action paris orrtapaszt. 

Feltételek: 

1. Kövesd a blog Facebook  oldalát → ITT
2. Kövesd a blog Instagram oldalát → ITT
3. Írd meg nekem kommentben, hogy ha kész és az e-mail címed. Vagy erre az e-mailre írd ha kész vagy → suveg.dzseni98@gmail.com
4. plusz esély ha rendszeres olvasója leszel a blognak akkor a neved 3x is belekerül a kalapba, így nagyobb esélyed van nyerni. 

A feltételeket a sorsolás előtt átfogom nézni, hogy minden kész van, és csak akkor kerül bele a kalapba.

A játéknak December 3.-án zárom, és 4.-én sorsolom ki. Mindenkinek sok sikert szeretnék kívánni a játékhoz.

A játék nyertese : Nagy Boglárka. 
Akik nem nyertek ne aggódjanak mert nemsokára megint lesz egy nyereményjáték! :) Köszönöm azoknak akik részt vettek. Figyeljétek a blogot, mert a következő játékra is érdemes jelentkezni.

You May Also Like

19 megjegyzés

  1. Wow, én is régóta keresek megfelelő tapaszt! Ennek mindenképp utánanézek!
    És kész :)
    fejetlenlanyok@gmail.com

    VálaszTörlés
  2. Kész van minden, itt blogon is követlek :) remélem én nyerem meg kíváncsi vagyok, hogyan müködik :)
    nagyboglárkabogi@freemail.hu

    VálaszTörlés
  3. Szuper bejegyzés volt,még nem hallottam erről a tapaszról.Kész és mindenhol követlek.:)

    VálaszTörlés
  4. Kész :) molnardori99@freemail.hu
    Instám molnarbdori

    VálaszTörlés
  5. Ó, ez most nagyon jól jött. Én is hónapok óta keresem a megfelelő megoldást a miteszerekre, mert már az megőrülök tőlük. Sok dolgot kipróbáltam már, de eddig még semmi nem segített >.< Fel is iratkozom a nyereményjátékra :D Követlek fb-n, instán és itt is rendszeres olvasó vagyok ☺ email: bfruzsina1992@gmail.com

    VálaszTörlés
  6. De jó lenne már egy tapasz ami tényleg működik😀. Feltételek kész.
    dreamercloud7@gmail.com

    VálaszTörlés
  7. De jó lenne már egy tapasz ami jól működik.😁 Feltételek kész.
    dreamercloud7@gmail.com

    VálaszTörlés
  8. Kész van minden, itt blogon Szilvia Polgárné Dóczi néven követlek. Facebookon Polgárné Dóczi Szilvia, instagramon polgarnedoczi. e-mail: polgarszilvi@citromail.hu

    VálaszTörlés
  9. Kész minden, a blogot is követem. polgarati68@citromail.hu

    VálaszTörlés
  10. Szia Dzseni!

    Én is nagyon sokszor próbálkoztam ezekkel a tapaszokkal, s nekem sem váltak be, úgyhogy ha nem is nyerem meg a nyereményjátékot biztosan beruházok rá!
    A blog rendszeres olvasója vagyok Brigi Dobszai néven, s Facebook-on is ezen a néven követlek, instán pedig brigiis néven. Az e-mail címem: dobszaibrigitta@gmail.com
    Sok puszi!♥

    VálaszTörlés