Miket vettem? | H&M , New Yorker , Shein , Vans |

by - vasárnap, szeptember 03, 2017

Sziasztok! Tegnapi nap folyamán voltam vásárolni, és az augusztusi hónap során is összegyűlt pár olyan dolog ami új, gondoltam egy haul posztban megosztom veletek. 




Még nem csináltam minden ruhába/ ruháról képet, ezért bocsánat. De a közeljövőbe tervezek egy outfit cikket és ezek a ruhák is benne lesznek.

Nagyon megtetszett ez a mustár sárga felső.  Régebben nagyon nehezen lehetett rávenni arra, hogy ilyen színű felsőket is felvegyek. De ez most vitt mindent!

Már pár hónapja megtetszettek a boyfriend, momjeans nadrágok. Több üzletben is kerestem a megfelelőt, mivel vékony lábam van, és a csípőm se valami vastag ezért egyik sem állt jól. Aztán a H&M-ben találtam meg a tökéletes nadrágot, a hossza is jó, nem esik le a csípőmről, a színe is tetszik, egyszerűen tökéletes. 



A következő ruha, az egy lila denevérujjú pulcsi ismét a H&M-ből. Ez is az a darab amit már régóta beszerettem volna szerezni. Imádok ősszel rétegesebben és az ősz színeibe öltözni. Még hozzá nagyon passzol a rúzsomhoz amit a Geekről rendeltem. 


Lazán kötött pulóver - Burgundivörös - NŐI | H&M HU 1


Az utolsó ruhadarab a H&M-ből  egy fekete ing. Nyár eleje óta oda vagyok az ingekért. Egy feketét mindenképpen beszerettem volna szerezni. Nagyon tetszik, és annyira jó anyaga van. 
Testreszabott ing - Fekete - NŐI | H&M HU

A másik nagy vágyam volt egy  Tommy Hilfiger sima egyszerű póló. Aztán most rászántam magam, hogy veszek. Sokat gondolkodtam rajta, hogy milyet és mennyiért. Mert tényleg csak egy egyszerű pólót szerettem volna, mert nagyon tetszik. De egyáltalán nem bántam meg, nagyon szeretem.






Több műszőrmés, bundás mellény megtalálható a szerényemben, de szerettem volna bundás kabátot is. Mert nagyon fázós vagyok, és ezek elég melegek szoktam lenni, ezért rendeltem a Sheinről egy kabátot. Igaz nem meleg, és nem is valami hosszú, szóval ezért csalódott vagyok, de nekem tetszik így is. 




Az előző csalódásomat kárpótoltam egy fekete bundás kabáttal amit a New Yorkerben vettem. Sokkal jobb az anyaga, és melegebb is és hosszabb is. Első látásra szerelem volt ez a kabát.




Nekem a Vans Old Skool már több éve bejön. Megbeszéltük a barátommal ha legközelebb veszünk cipőt akkor ugyan olyat vegyünk. Így erre esett a választás, mert mind a kettőnknek tetszik. Többször is vissza mentem érte, mert nem tudtam eldönteni, hogy most megvegyem vagy ne. De nem bántam meg, sokkal kényelmesebb mint a másik Vans cipőm, és nem fázik benne a lábam. 






Hát az utolsó dolog amit vettem azt ismét a H&M-bet vettem. Egy rózsaszín, cicás (vagy nem tudom mi ez igazából) tolltartó. Annyira aranyos, a fülei tetszettek meg leginkább. 





Ti mit vásároltatok legutóbb?

Puszi:





You May Also Like

8 megjegyzés

  1. Tudom, hogy offtopic de OMG de csinii vagy! Irigyellek nagyon! :D És a nadrág is nagyon klassz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajj nagyon aranyos vagy! Köszi Dóri! :)
      Puszi

      Törlés
  2. Ahhh, az a cicamicás tolltartó valami nagyon cukker *-* Tetszenek nagyon a felsőid és egyre ügyesebb vagy a képekkel is ^^.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? valami eszméletlen cuki :P
      Köszönöm, és az észrevételt is, igyekszem vele.:D
      Puszi

      Törlés
  3. Jhaj, én is nagyon régóta akarok momjeans-t, de ugyan emiatt nem találok. Most reményt adtál, hogy egyszer talán nekem is lesz :P
    Nagyon csini vagy és cukor a tolltartó <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is már a végén kezdtem el feladni a reményt, de végre találtam.:)
      Köszönöm szépen. <3
      Puszi

      Törlés
  4. Nekem is nagyon bejönnek a vans cipők!
    Nagyon cuki, hogy ugyanolyat vetettek a barátoddal! :)

    VálaszTörlés