Bloggerek tippjei.

by - hétfő, augusztus 07, 2017

Sziasztok! Ismét egy közös projekt más bloggerekkel. Írtam a facebook-os csoportokba, hogy aki benne lenne egy ilyen közös munkában az jelentkezzen. A lényege az, hogy egy bevált praktikát kell leírni ami segíti őt a mindennapjaiban szépségápolás terén, legyen az haj, arc, bőr, köröm. 


nivea, lips, and lip butter kép

Első blogger aki egy bevállt praktikáját írta le nem más mint Varga Lilla, a blogját ITT találhatjátok.

-Régóta küzdök azzal a problémával, hogy állandóan ki van száradva a szám. Nekem nem csak télen, de nyáron is nagyon kell erre figyelnem. Viszont találtam egy megoldást, ami nemcsak használ, hanem még olcsó is. Igaz, nem hosszan tartó megoldás, de ha heti egyszer alkalmazom ezt, akkor garantáltan megszabadulok ettől a kellemetlen problémától.

Mézet és cukrot keverek össze egy kis aloe vera-val. Ebből készül az ajakradírom, ami nekem rendbe szokta tenni a számat. Nagyon fontos megemlítenem viszont, hogyha már sebes a szám nem használom ezt. Ugyanis a cukor darabkái csak felsértik a sebet a számon, és nehezítik a gyógyulást. Ilyenkor csak hidratálom, a szinte ugyan ezekből az összetevőkből készült ajakbalzsammal. Méz és aloe vera az összetevője ennek is. Bár hozzá kell tennem, néha lecserélem ezt, egy bolti ajakbalzsamra, mert mint a haj, a szám is megunja egy idő után ezeket az összetevőket. Bár rengeteg ajakkencém van itthon, és használom is őket, én mindig visszatérek ehhez a pároshoz. Számomra még előny az is, hogy nem kell letörölnöm a végén, akár meg is ehetem, bár nem épp egy alakbarát dolog ez, ha valaki sűrűn csinálja.

A másik blogger nem más lenne mint Hotali, olvassátok az ő bevált praktikáját. Ami tényleg használ én is sokszor használtam ezt a terméket. A blogját ITT találhatjátok.


-Az egyik kedvenc szépségápolási trükköm az, hogy drogériás testápolók helyett, kókuszzsírt/kókuszolajat használok.

Én a DM-ben vettem finomítatlan kókuszzsírt. Fürdés után szoktam felvinni a bőrömre, könnyű eloszlatni, valamint az illata is nagyon finom. Az előnyei a bolti krémekkel ellentétben az, hogy nem ragadok tőle, nincsenek benne káros anyagok, mégis nagyon jól hidratál. Nem a legolcsóbb, 2.000 Ft körül van, de nagyon sokáig elég. Mindenkinek ajánlom.







Több ilyen cikket szeretnék csinálni a Ti közreműködésetekkel. Ha benne lennétek akkor mindenképpen keressetek fel facebook-on vagy instagrammon. Várom a jelentkezőket.

Puszi:


You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Köszönöm a lehetőséget, hogy együtt dolgozhattam veled. Egy élmény volt, és remélem nem ez az utolsó! ❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy együtt dolgozhattam veled.
      Biztos, hogy lesz, mert még vannak ötleteim! ❤️

      Törlés