Miket vettem? | H&M , New Yorker , Bijou Brigitte , Converse , SheIn , Dm

by - kedd, július 04, 2017

Sziasztok! Ismét elmentem egy kisebb vásárlásra, meg kaptam is termékeket, hogy próbáljam ki, szóval úgy gondoltam, hogy megmutatom ezeket nektek! 





Ismét két haspólót sikerült beszereznem, ugyan olyanok mint a múltkori vásárlásomnál a New Yorkeres rózsaszín póló. Mivel könnyű anyaga van, és kényelmes azért mindenképpen beszereztem egy sárgát, és egy pirosat. 
A következő termék egy rövid nadrág lesz, ami igazán a kis kendő miatt fogott meg ennyire. Még nem volt ilyen fazonú rövid nadrágom ezért mindenképpen beszerettem volna szerezni egyet. A piros haspólóhoz nagyon jól passzol.

A New Yorkerbe még beszereztem egy mini táskát. Régóta szemezgettem kis táskákkal is, úgy mint a naggyal is, amit múltkor vettem. Találtam is egy számomra tökéletes darabot. Nem szeretek nagy táskákkal rohangálni ha csak vásárolni megyek pl. Vagy el kell mennem olyan helyre ahova nem kell sok mindent vinnem, így ezt a kis fekete táskát vettem meg. Arany lánccal van ellátva ami leginkább megfogott benne. 





A kővetkező hely ahol jártam az a H&M. Interneten nézegettem ruhákat, és akkor ráakadtam erre az egybe ruhára. Mikor megláttam " ez nekem kell". Pont a nyaraláshoz néztem ruhákat mikor megláttam ezt a fehér alapon kék virágos ruhát. Aztán másnap mentem is felpróbálni egyet. 
Egy fekete rövid nadrágot is vettem, mert a tavalyi már eléggé kinyúlt, így ezt sem hagyhattam ott. Nagyon kényelmes, és könnyű anyaga van. Nem izzadok benne, igazából olyan  mint ha rajtam se lenne. 



A Bijou Brigittbe ismét betértem egy napszemüveg miatt. Nemtudom mostanában nagyon rákattantam a szemüvegekre. Egy pilóta szemüveg félét szerettem volna venni, de nem azt a alapdarabot. Kb 30 perc telt el, mire kiválasztottam ezt a szemüveget. De nagyon tetszik, és nagyon jól védi a szemem a nap ellen. 
Egy fehér Converse cipőt is beszereztem, mert nem akartam a Superstaromba lenni mindig, vagy a Vansbe. Szandikat annyira nem szeretem, persze ha olyan ruhát veszek fel amihez egy szandi illik akkor egyértelműen azt veszem fel. De egy kicsit sportosabb, lezser ruhához jól fog passzolni a fehér cipő. 


A képekért bocsánatot kérek. A következő haul cikkembe próbálok több és jobb minőségben csinálni a ruhákban képeket.


Alkalmam adódott, hogy a Shein oldalról rendelhessek egy bizonyos összegért dolgokat. Egy fehér hosszú ruhán akadt meg a szemem. Ing anyaga van(?) Nagyon kényelmes, és jól szellőzik. A másik darab amit választottam egy fekete szandi volt, mert nem volt az se, ami jó lenne a fehér ruhámhoz, így rendeltem egyet, és ahogy említettem nem nagyon szeretem őket. De ebbe kellemesen csalódtam, mert eszméletlen kényelmes. ( Sajnos már linket nem találok róluk.)

Kaptam egy smink terméket, méghozzá egy tust, amiről olvashattatok már. Nagyon régóta szerettem volna egy ilyen tust. De mindent elolvashattok róla ITT.
Vettem a Dm-be egy highlitert. A Trend It Up termék családjából. Nagyon megvagyok vele elégedve, egy kellemeset csalódtam mikor kipróbáltam. 
Végül a kedvenc essence korrektoromat vettem. Amiről már nagyon sokat hallhattatok tőlem. 

Ha valamelyik ruhadarnak/terméknek érdekel az ára azt hozzászólásba írja le.

Ennyi lett volna ez a vásárlásom. Ti miket vettetek mostanában?

Ha tetszett a cikkem akkor kövess be, hogy legközelebb elsők között értesülj az újabb bejegyzéseimről.
Puszi:

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. A fehér Shein ruha nagyon jól néz ki! :) Ilyen kék mintás ruhám pedig nekem is van a H&M-ből, az tavalyi, de ugyanez a fazon, ugyanezekkel a színekkel, csak szerintem picit mások rajta a virágok. Nagyon szeretem, bár kánikulában szerintem nem a legjobb választás, mert az enyémnek elég vastag anyaga van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Enyémnek viszonylag vékony anyaga van, aminek örülök. :) Én is nagyon szeretem, végre eltér egy kicsit a fekete ruháimtól.:)

      Törlés