Interjú Biával a Magánsivatag írójával.

by - szerda, november 29, 2017

Sziasztok! Kezdek mostanában kifogyni az interjúkból ezért sokkal ritkábban készítek és osztok meg veletek. De itt van ismét egy interjú Biával. 
coffee and sunglasses kép
Forrás : We Heart It
Egyre több blogger keres fel, hogy csináljak vele egy interjút, ami számomra nagyon jól esik. A mostani interjúban Biát ismerhetitek meg jobban és a blogolással való érdekességeket. Bia oldalát ITT tudjátok meg nézni.

1. Mesélj egy kicsit magadról; mit érdemes tudni rólad?
-Huh, ez mindig egy nehéz kérdés számomra, de igyekszem a lehető legjobban összefoglalni a személyiségemet. Egy tizenhét éves, irodalom- és könyvmániás, kávé- és sorozatfüggő lány vagyok, aki imád írni, fotózni, és szereti az idegen nyelveket, valamint jó érzés számára, ha segíthet másokon, legyen szó a barátairól, vagy akár másokról.

2. Miért kezdtél el blogolni; fejtsd ki bővebben!

-Őszinte leszek: túl sok gondolat motoszkált a fejemben, és a tapasztalataim alapján úgy véltem, ha kézzel írom le őket, az visszaüthet, de az internetes világban ez már kissé más; álnévvel mindenkinek sokkal könnyebb dolga van, ezért választottam a blog formátumot. Az idők során ez természetesen átalakult, és most már sokkal inkább az önkifejezés miatt csinálom.

3. Mivel kapcsolatban íródik a blogod? Mióta blogolsz?
-Nos, erre szintén nem könnyű válaszolnom. A blogomnak igazából nincs valódi témája, arról írok, amit fontosnak tartok, vagy ami tetszik, talán a személyes&lifestyle kategória áll hozzá a legközelebb. Persze vannak visszatérő elemek, hogy ilyen irodalmi kifejezésekkel dobálózzak, mint például az élménybeszámolók, vagy újabban a kávézáshoz posztjaim. A Magánsivatag jelenlegi formáját május környékén érte el, azonban már 2014 óta tagja vagyok a blogger közösségnek.

4. Történt már veled valami negatív a blogolással kapcsolatban?
-Konkrétan negatív nem történt, de nyilvánvalóan vannak dolgok, amiket én, mint blogger, traumaként élek meg, mint például a visszajelzések hiánya. Innen is üzenem minden blogolvasónak: reagáljatok! Ha tetszett, azért, ha nem tetszett, azért, ha egyetértesz, azért, de válaszolj a bloggernek! Nincs rosszabb dolog, mint az, amikor szíved-lelked beleölöd egy bejegyzésbe, és senki sem mond róla semmit.

5. Mit szeretnél elérni még ebben az évben, mind a blogolásban, mind az életben?

-Mivel idén indult el rendesen a blogom, ezért nincsenek hatalmas céljaim az olvasóim számát illetően; úgy érzem, elégedett vagyok azzal, ami most van. Természetesen szeretnék fejlődni, hogy ezáltal a blog is tudjon, és több emberhez eljusson az, amit írok, de nem tűzöm ki magam elé, hogy hány feliratkozóval szeretném zárni az évet. A jelenlegi legnagyobb céljaim a következők: minél több posztot írni, és kiadókkal kapcsolatban állni.

6. Melyik bejegyzésedre vagy a legbüszkébb?

-Nem tudok választani közöttük, esetleg a boldogságomról írt bejegyzés, de nem tudom. Azt is csak azért említem meg, mert fájdalmas és nehéz volt arról írnom, ami történt, mégis megtettem, és ezért büszke vagyok magamra.

7. Különböző témákban milyen blogokat szoktál olvasni?
-Főleg az enyémhez hasonló témájú blogokat kedvelem, pl.: Virágot Evelinnek, a Metaforaszennyezés,vagy a Neverhood's Diary, ambivalentina, ...


8. Mit tanácsolnál azoknak az embereknek, akik blogolni szeretnének, de nem mernek belevágni?
-Egyértelműen azt, hogy merjenek belevágni, mert nem tudják, miről maradnak le! A blogolás egy olyan élménysorozat, amit minden írói vénával rendelkező embernek ki kellene próbálnia, hiszen fejleszti az íráskészséget, és nem utolsó sorban megismerkedhetsz közben olyan emberekkel, akiknek hasonló az érdeklődési körük.

9. Kik támogatnak leginkább a blogolásban?

-Természetesen az olvasóim, néhány közelebbi barátnőm, de szerencsére legjobban a barátom.

10. Mit üzensz az olvasóidnak?

-Merjetek boldogok lenni ( és ne felejtsétek el a visszajelzést )


Köszönöm az interjút! :) 


Ha szeretnéd, hogy készítsek veled egy interjút ezzel segítve engem akkor mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot! 

Puszi: 

You May Also Like

0 megjegyzés