Soliteint Skin Refining Facial Scrub

by - hétfő, szeptember 11, 2017

Sziasztok! Már rég volt tesztelős cikk ezért úgy gondoltam, hogy az újabb kedvenc arcradíromat mutatom be, ami egy fantasztikus termék, és nagyon gyorsan látható az eredmény.

Amit a termékről írnak: 
Az E- vitamin kapszulákat tartalmazó gél-radír eltávolítja az elhalt hámsejteket, pórus mélyen tisztít, aloé és panthenol hatóanyag tartalma hidratálja a bőrt. Nedves kézzel enyhén masszírozzuk be. 1-2 perc hatóidő után alaposan mossuk le. Hetente 2x alkalmazzuk.

A terméket kb. 1 hónapja vettem, olcsóbban egy bloggerprojekt által, aminek nagyon örültem mert több új terméket ismerhettem meg, amit eddig még nem nagyon láttam. De ez az egy ami megfogott, és szükségem volt 1 arcradírra. 800-1000 Ft-ért lehet beszerezni. 

Teljes mértékben megszerettem ezt a terméket. Nagyon szépen megtisztítja, és puha tapintása lesz az arcnak. Elsőnek féltem, hogy csalódni fogok, hisz sok ilyen termék a legjobban ígéri de néha kiábrándulunk. Én viszont ezzel a termékkel teljesen megvagyok elégedve. 1 héten 2x használom, és amióta megvettem azóta 4 hét telt el. Teljesen eltűntek a barna/fekete pöttyök az arcomról. A kezdetleges pattanást nagyon szépen enyhíti és eltávolítja. A régről maradt hegeket is korrigálja ( ami egy + pont nálam.) Picit folyékonyabb állaga van mint egy átlagos arcradírnak, és kevés is elég belőle. Az illata valami eszméletlen kellemes. 

Mindig fürdés után szoktam felvinni az arcomra. Eldolgozom. Azt írja, hogy 1-2 perc. De van, hogy 5 percig hagyom rajta, igazából nem lesz nagyobb változás de annyira megnyugtatja a bőrt. Aztán hideg vízzel lemosom. Én kb. a 3. használatnál vettem észre a változást, és több barátnőm is észre vette. Nem mintha annyira pattanásos lenne az arcom, vagy mitesszeres. De eléggé szembetűnő a végeredmény. Aminek különösen örültem, hogy nem tesztelték állatokon. 

Ti használtátok már ezt a terméket?

Puszi:

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Köszönöm ezt a posztot! Szükségem volna valami hasonlóra, mert az arctonic meg ilyenek nem jöttek sosem be, de akkor itt van egy újabb, amit ki tudok próbálni és ha már szerinted megéri, az nekem egy jó löket arra, hogy megvegyem. Amint beszerzem és lesz róla valami tapasztalatom én is fogok róla írni.

    Köszönöm mégegyszer! ^^.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem neked is bejön annyira ez a termék mint nekem.:) Várom már a beszámolót! Örülök, hogy segíthettem.:)
      Puszi.♥

      Törlés
  2. Csodás poszt lett, szivesen kiprobalnam! Hol lehet beszerezni pontosan? ❤️

    VálaszTörlés
  3. Én a Tescoban vettem meg, de más drogériákban is lehet kapni már!:)
    Puszi❤️

    VálaszTörlés
  4. Szia! :)
    Még nem próbáltam, de a leírtak alapján nagyon pozitív benyomásom lett a termékről, szóval lassan beszerző útra kell indulnom. ☺️
    Puszi😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Mindenképpen megéri megvenni ! :)
      Puszi

      Törlés