Interjú Theával a mindenurlfoglalt.blogspot írójával.

by - kedd, június 27, 2017

Sziasztok! Ismét egy interjúval jöttem nektek. Thea felkeresett, hogy nem-e csinálnék vele egy interjút. Miért ne? Hisz ti is szeretitek, és én is szeretem megírni. ITT találhatjátok a blogját
coffee, iphone, and newspaper kép

1. Mi az oka annak, hogy elkezdtél blogolni? Hogy jött az ötlet? 
- 2012-ben kezdtem el, mert nővérem és legjobb barátnőm is blogolt már és felkeltette az érdeklődésem. Persze akkor még nagyon béna oldalaim voltak, azt hiszem, olyan 2014-15 körül fel is adtam a blogos karrierem, azóta csak rövidebb életű oldalaim voltak, de mivel nagyon unalmas életem volt (lol), muszáj voltam újra nekivágni. Így született meg a mostani blogom.

2. Nekem mindig is tetszett az adott design ami a blogodon volt. Te  készíted őket? Mennyi idődet veszi ez el? 
- Júúúj kösziii, és igen, én készítem őket, hosszú-hosszú szenvedések árán. 😀 A legelső designt pár hónapig szerkesztgettem úgy, hogy szinte minden nap gép elé ültem és 2 órán keresztül csak ezzel foglalkoztam. Ebben közrejátszik a mérhetetlen maximalizmusom, szóval biztosan össze tudnék hozni valamit rövidebb idő alatt is, ha nagyon akarnék. Az utóbbi designt már kevesebb ideig tartott elkészíteni, mivel az alap már megvolt hozzá.

3. Milyen lány vagy? Pár mondatban leírnád magadat? 
- Mindig boldog, akármi történjék. Bármikor képes vagyok mosolyogni és mások arcára is mosolyt csalni, bár ennek ellenére rögzött realista vagyok, mintsem optimista. Természetesen rossz tulajdonságaim is vannak, szeretek hisztizni és veszekedni is, de ezt inkább hagyjuk. 😀 Viszont a blogomon semmiképp sem szeretném megmutatni a balhés oldalamat.

4. Kik azok a bloggerek akikhez minden nap látogatsz? Kik a kedvenceid? 
-A cseréimet majdnem minden nap látogatom, attól függően, hogy éppen mennyi szabadidőm van. A kedvenceim is köztük vannak, de a kilétük maradjon titkos. :3

5. Van valami nagyobb célod a blogolással kapcsolatban? Amit elszeretnél érni? 
-Nincs konkrét célom, nem is volt és nem is lesz. Azért vágtam bele, hogy ha unatkozom, tudjak mit csinálni és kiírjak magamból mindent, amit szeretnék. Az igaz, hogy mióta többen is követnek, gyakrabban írok olyan bejegyzéseket, amik nem csak engem boldogítanak, hanem esetleg másoknak is hasznosak lehetnek, de egyébként mindig azért fogok blogolni, mert élvezem, és nem tántorít el az, ha ingadozik a statisztika.

6. A mostani blogod előtt volt már valami ismeretséged az internetes írással kapcsolatban? ( másik blog)
-Említettem már, hogy volt több blogom is, sőt, rengeteg volt, de egyik sem volt ismert. Leginkább azért, mert féltem őket publikálni, tartottam mások véleményétől, ezért inkább csak magamnak blogoltam.

7. Miért szeretsz blogolni, mi az ami inspirál? 
- Azért szeretek blogolni, mert akkor írok, amikor akarok és arról, amiről akarok. Tőlem függ az egész, nem kell senkinek sem megfelelnem, csak azt kell tennem, ami nekem jólesik és tetszik. Ha esetleg nincs senki, aki éppen meghallgatna vagy valamiért nem beszélek arról a bizonyos témáról, mindig a blogomhoz fordulok.
Inspirációt kezdetben más bloggerektől kaptam, de ma már inkább az olvasóimtól. Nem csak erőt adnak, hanem jó ötleteket is, mivel ők az olvasóközönségem, gyakran ők tudják jobban, miről kéne írnom.

8. Volt már negatív élményed a bloggal kapcsolatban? 
-Nem nagy dolog, nem is annyira hat meg, de fogjuk rá, hogy volt. Mikor többen is szó nélkül lemásolnak, egy az egyben ellopják az ötleteim anélkül, hogy megkérdeznék, hogy szabad-e, vagy csak közölnék, hogy bocsi, merítettem tőled egy kis ötletet. Tudom, hogy az internetes világban alap ez a másolás, épp ezért nem zavar, örülök, hogy inspirálok másokat, ezért is engedném meg, ha rákérdeznének. Nekem is jobban esne, meg szerintem annak a fránya bűntudatnak is.

9. Hogy jött neked a Thea név? 
-Régen sokat néztem a Geronimo Stilton mesesorozatot, amiben az egyik szereplőt - aki mellesleg a kedvencem volt - Thea Stiltonnak hívják. Tényleg imádtam őt, meg a neve is szép, pont olyan, mint egy jó bloggernév, szóval nem is volt kérdés, hogy ezt válasszam.

10. Mit üzensz az olvasóidnak? 
-Hogy ne féljenek önmaguk lenni. Ne másoknak akarjanak megfelelni, tegyék azt, amit ők szeretnének. Ne féljenek hallatni a hangjukat, mutassák meg az igazi énjüket. Nem kell visszafogni a rossz oldalukat sem, mert mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságaik is, ezek tesznek minket azzá, akik vagyunk. Ne hagyják, hogy az erősebb személyiségek elnyomják őket, mert igenis számítanak. 🙂
Na meg ha már itt tartunk, olvassanak csak tovább, esetleg egy-két kedves szóval is megdobhatnak. :3 És imádom őket.

Köszönöm az interjút! 

Ha te is szeretnéd, hogy csináljak veled egy interjút, akkor mindenképp jelezd nekem. Tetszett a cikkem akkor kövess be, hogy legközelebb elsők között értesülj az újabb bejegyzéseimről. 
Puszi:

You May Also Like

2 megjegyzés