MIIV - miisittvagyunk

by - szombat, május 13, 2017

Sziasztok! A mai bejegyzésem ugyancsak a bloggeres társaimnak szól, esetleg még olyanoknak akik nem írnak blogot, de néznek minket.


Mi is az a " MIIV ? " 
A MIIV egy kommentelésre buzdító kezdeményezés. Ha van kedvenc történeted, de nem szoktál kommentelni, pedig egyébként minden fejezetet olvasod, akkor szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy mennyire hasznos lehet, ha visszajelzel az írónak. Neked csupán pár másodperc, de az írónak egy minimális visszajelzés arra, hogy vele vagy. Buzdítsd hát a kedvencedet azzal, hogy minden egyes fejezet után kommentben ott hagyod a " #miisittvagyunk <3 " jeligét. Persze, ha kifejtenéd a véleményedet, nyugodtan megteheted a jelige után. Tegyünk azért, hogy a tehetségesek köztünk maradjanak és ne adják fel 

Gondolom sokan vagytok vele úgy, hogy hiába nézik meg sokan az oldalatokat, nem írnak semmit. Így semmi visszajelzés nem jön, és így nem tudjuk eldönteni, hogy kit érdekel az amit írsz. Szóval van az a kampány, hogy MIIV. Sky Jensen ötlete volt, ami be kell vallani, hogy nagyon jó ötlet.
A lényege ennek, hogy ne csak elolvasd a blogot, valami kis dolgot hagyj magad után, az is elég, ha csak azt írod, hogy #miisittvagyunk , az embernek máris sokkal jobb kedve lesz ha látja, hogy valaki olvassa a blogot. Esetleg kövesd be, szerintem az a követés visszamegy ha tud. 
Én nagyon szeretek írni, és nagyon szeretem a blogger társaimat, akárhányszor járok náluk mindig hagyok valamit. 
Van egy kisebb Blogger közösségünk, szerintem annyi a minimum, hogy egymáshoz írjunk, és kövessük egymást, hiszen akkor lesz jó egy közösség ha jóba vagyunk, és van miről beszélni, ebben az esetben az újabb esetleg régi bejegyzésekről. Én mint szépségápolással foglalkozó Blogger szívesen segítek bármiben amire szükséged van. Gondolom társaim akik még ezzel foglalkoznak ők is. De vannak más bloggerek is. 
R. Eszter blogján is olvashattok erről, de már több blogger is kirakta a MIIV plakátot.

Ha te is közénk tartozol akkor rakd ki, és  - kommentelj, kövess - legyünk egyre többen! 


You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Halii:D
    Köszönöm, hogy csatlakoztál és kitetted a kampányt. Reméljük, egyre többen leszünk, és felrázzuk végre a kommentszekciókat.
    #miisittvagyunk<3
    Utóiratvagyhasonló: feliratkoztam :3

    VálaszTörlés
  2. #miisittvagyunk

    Na, bejelentkezek én is :D. Követem a blogod, bár csak így :D Nagyon jónak tartom ezt a kezdeményezést! ^^

    VálaszTörlés
  3. Sziaa^^ Igen, érdekel, majd kirakom a blogomra is, és nagyon egyet értek vele! Köszi, hgy meghívtál.<3
    #miisittvagyunk
    Mazsola

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://beauty-andmakeup.blogspot.hu/2017/04/bloggerkozosseg.html
      a linket nézd meg, oda lettél meghívva :) De köszönjük, hogy csatlakoztál ide is :)

      Törlés