Nyári TAG | 2018

by - péntek, június 29, 2018

Sziasztok! Már egy hónapja benne vagyunk a nyárba, elég idő eltelt ahhoz, hogy megosszam veletek a nyári szokásaimat. Mint tavaly most is egy nyári tag-et töltöttem ki. 



Mivel nem akartam ugyan azokat a kérdéseket megválaszolni ezért több tag-ből állítottam össze és egy-két pluszt is hozzá adtam. Ha gondoljátok vigyétek, linkeket kérek mert kíváncsi vagyok a Ti válaszaitokra. 

1. Írd körül a tökéletes nyarad. 
- Mindenképpen tenger part mellett tudom elképzelni a nyaramat. Legszívesebben vinnék mindenkit magammal akit szeretek, hogy osztozzak az élményen. Reggel egy kis futás a tengerparton, majd lemenni fürdeni, koktélozni egy kicsit, tenger gyümölcsei pizzát enni. Búvárkodni. Este pedig elmenni egy kicsit kikapcsolódni akár a mólon meginni egy kis pezsit, vagy beülni valahova. 

2. Melyik nyarad a legemlékezetesebb? 
- Általában azok a legemlékezetesebbek mikor horvátországba voltunk nyaralni. Kis korom óta oda megyünk, igazából nem is akarunk menni máshova. Imádom azt az országot. Te talán a legemlékezetesebb még is az mikor elsőnek mentem búvárkodni és láttam a tengeri élővilágot, az felejthetetlen élmény, sosem fogom elfelejteni. 

3. Szoktál strandra járni? 
- Nagyon ritkán. Van itthon medencénk és én úgy vagyok vele, hogy fölöslegesen dobnék ki pénzt azért, hogy tudjak fürdeni. Persze mikor egy baráti társasággal mész és elvagytok akkor jó dolog, de amúgy én maradok a medencénél. 

4. Nem szokott hiányozni az iskola? 
- Az első 2 hónapban nem, mikor már augusztus van és már nincs mit csinálni és csak fekszek egész nap, néha kimegyek sétálni a barátokkal akkor már kicsit elkezd hiányozni a suli, mikor megvan az a napi rutin, nyáron meg igazából minden spontán jön, ami egyébként jó. De egy idő után elkezd hiányozni az a beütemezett nap. De amint elkezdődik az iskola eltelik 2 nap már várom a nyári szünetet. 

5. Szoknya vagy rövidnadrág? 
- Én mind a kettőt szívesen elhordom, mind a kettőt nagyon szeretem. Nem mindegy, hogy elegánsan vagy sportosan mész valahova. Nyáron előjönnek az élénk színek, ami amúgy rám egy kicsit sem jellemző mert általában feketén öltözök, de ilyenkor azért megengedek magamnak egy kis színt a ruhatáramba. 

6. Több nyári ruhád van mint téli? 
- Hát ez egy nagyon jó kérdés. Szerintem téli/melegebb ruhám több van, mert akkor inkább rétegesebben öltözök. Bááááár, ha belegondolok nyári ruhám sincs kevesebb. Ezt nehéz így megállapítani. 
  
7. Mi a kedvenc nyári ételed, italod? 
- Ételnek leginkább a pizzát mondanám, de ez nem csak nyáron. De legtöbbször pizzát eszem, vagy halat. Nyáron leginkább limonádét iszom, vagy hideg vizet, vagy valami koktélt. 

8.   Hogy tervezed ezt a nyarat? 
- Úgy, hogy jobban lebarnulok mint tavaly. Sokan medencézek, sokat vagyok a barátaimmal. Kiélvezem (talán) az utolsó nyaramat mint diák. 

Puszi: 
  

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon hangulatos tag lett, a tökéletes nyaras rész meg olyan volt mint valami filmjelenet :D
    Kitöltöttem én is és feltüntettelek a posztban, ha nem gond. További kellemes nyarat neked! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Nagyon örülök, hogy tetszett neked ez a Tag.
      Dehogy gond, már megyek is és lesem a Te válaszaidat. :)
      További kellemes nyarat neked is! :)
      Puszi

      Törlés
  2. Szia! A kérdéseket én is vittem, ha nem gond. :D Egyébként jó kis bejegyzés volt. Kár, hogy csak most, decemberben találtam rá. xD

    VálaszTörlés