Dúsabb erősebb hajért.

by - vasárnap, február 11, 2018

Sziasztok! Sokatok hiányolta már a hajápolási cikkeim, ez azért is volt mert mostanában nem nagyon próbáltam ki új dolgot hajápolás terén. Viszont mostanában rákattantam egy pakolásra amit mindenképpen megszerettem volna Veletek osztani.


Mint az előző hajápolós cikkeimben ezek sem vegyi anyagokkal ellátott hajápoló szer lesz, hanem természetes anyagokból összeállított pakolás. Ami segíti a haj növekedését ( minimális szinten) erősíti, dúsítja, fényesíti, és természetes rugalmasságot ad a hajszálaknak. 

Hozzávalók:
  • fél avokádó
  • kókusz olaj ( zsír )
  • 1 tojás
  • 1 bögre víz
Elkészítése:
  • Az avokádót érett állapotban összekockázzuk majd összeturmixoljuk. Ha zsírral dolgozunk akkor azt felolvasztjuk és várunk még kicsit kihűl. Ezt a két alapanyagot jó alaposan eldolgozzuk, majd jöhet hozzá a tojás és a víz. Ezeket is jól összedolgozzuk, én mindig kézi habverővel szoktam, sokkal könnyebb és hamarabb összeáll. Akkor lesz jó az átlaga ha egy zöldes "joghurtot" kapunk. 
Meleg vízzel öblítsd át a hajad, majd masszírozd bele a hajadba, fejbőrödre. Körülbelül 30 percet hagyjuk a hajunkon, majd lemoshatjuk. A kókuszolaj(zsír) miatt lehet, hogy többször át kell mosni. 

Ti hallottatok már erről a pakolásról?
Puszi: 

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Még nem hallottam erről a pakolásról, de felkeltette az érdeklődésem! :)
    Még sose próbáltam hajpakolást, lehet ez lesz az első!

    VálaszTörlés