Yves Rocher testradír.

by - csütörtök, október 12, 2017

Sziasztok! Ismét itt van egy tesztelős cikk abból a csomagból amit megnyertem, és nagyon hálás vagyok annak, hogy Ti is ennyire kíváncsiak vagytok a termékekre mint ahogy én is. A mai cikkben is egy fantasztikus terméket mutatok be nektek.

Egy rövidebb cikket erről a termékről már írtam Viola blogján, ha van kedvetek azt is elolvasni akkor ITT a link hozzá.

Amit ígér a termék:
Hámlaszt és megtisztítja a bőrt a külső szennyeződésektől. A bőr szerkezete egyetlen mozdulattal tökéletes lesz : sima, egyenletesen és kellemes tapintású. Dörzsölje át a testét a zuhany alatt a termékkel, majd alaposan öblítse le. Használja hetente egyszer-kétszer. Ne használja az arcára valamint sérült vagy irritált bőrfelületre. Növényi eredetű összetevő: őrölt sárgabarackmag. Több mint 92%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

Tapasztalatom:
-Már több éve használok testradírt, és már több éve keresem a megfelelő testradírt számomra, de eddig nem találtam meg azt ami nekem 100%-osan megfelelne. Iszonyatosan örülök, hogy jelentkeztem Bogi nyereményjátékra mert magamtól sose vettem volna meg ezt a testradírt. Ahogy említettem több testradírt használtam már és egyiknél sem tapasztaltam azt amit ennél. Amiket használtam radírokat annak a hatása ( testpuhasága ) nem tartott 2 napnál tovább. De ennél azt tapasztaltam, hogy 5 nap után is ugyan olyan puha a bőröm mint mikor leradíroztam a bőröm. Az én bőröm nagyon hamar kiszárad, és nagyon oda kell figyelnem, hogy milyen testradírokat, testápolókat/olajokat használok. Ami plusz öröm nálam mert ez a termék nem szárítja a bőröm, sőt sokkal rugalmasabb és "élénkebb" lesz a bőröm. Az illata is nagyon jó, alapjáraton szeretem a barackot, szóval ez csak pont volt i-re. 

10/10-es ez a termék. Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam hiszem csodát tett a bőrömmel, mindenképpen veszek még egyet ha kifogy. 

Ti használtátok már ezt a terméket?

Puszi:



You May Also Like

5 megjegyzés

  1. Szia! (: Megmondom őszintén még nem, de felkeltetted az érdelődésemet iránta. ^^

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Még én sem használtam ezt a terméket ezelőtt, de nagy rajongója vagyok a márkának már évek óta. A samponokat és a balzsamokat csak ajánlani tudom, fantasztikusak:)
    Egyébként nagyon tetszik a blogod, ha gondolod kukkants be hozzám, hasonló a téma:)

    Timi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:) Igen fantasztikus egy termékcsalád, nagyon jó termékeket dobnak a piacra! :)
      Benézek szívesen. Küldenél linket?:)
      Puszi

      Törlés
  3. Szia!

    Még én sem használtam ezt a terméket ezelőtt, de nagy rajongója vagyok a márkának már évek óta. A samponokat és a balzsamokat csak ajánlani tudom, fantasztikusak:)
    Egyébként nagyon tetszik a blogod, ha gondolod kukkants be hozzám, hasonló a téma:)

    Timi

    VálaszTörlés