Cosmia arctisztító hab.

by - hétfő, október 30, 2017

Sziasztok! A mai bejegyzésben egy tesztet olvashattok, még pedig egy Cosmia termékről. Már korábban volt szó ebből a termékcsaládból két termékről a nyár folyamán, de újra lehetőséget kaptam tesztelni egy új terméket, ami nem más mint egy arctisztító hab.



Amióta az első termékeket megkaptam a cégtől, azóta nagy kedvenceim. Ezért is örültem neki mikor megláttam a terméket. Már a csomagolása is tetszik és a színe is nagyon megfogott. Na és az illata, olyan mintha egy tavaszi napon egy virágos mezőn sétálnák és beszívnám a virágok kellemes illatát. 

A termékről: 
- érzékeny bőrre. 
- búzavirággal. 
- tisztít és nyugtat. 
- frissít és hidratál. 
- száraz és érzékeny bőrre. 
- bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelték. 

A terméket már egy hete használom, minden reggel egy frissítő arcmosás után és este mikor jó alaposan lemostam az arcbőröm. Kellemeset csalódtam, elsőnek nem gondoltam volna, hogy ennyire szeretni fogom ezt a terméket. Nem okozott csalódást. Nem selymes hatást nyújt a bőrnek, hanem tényleg azt az üde tapintást lehet érezni a termék használata után. A reggeli arcápolás után nem éreztem azt amit más terméknél, egész nap éreztem a termék illatát, a tapintása sem változott a bőrömnek. Sokkal kevesebb szennyeződés jött le az arcomról este. Az orromon a pórusok kitisztultak és összehúzódtak. 

...


Összefoglalva nagyon jó termék, öröm mindennap használni, és mindig ezt a kellemes illatot érezni. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki az ősz folyamán a tavasz virágait akarja érezni. Bár az ősznek is megvan a saját illata ami fantasztikus. De a termék hatására megújul a bőr, és aki tiszta arcot szeretne egész nap annak mindenképpen ki kell próbálnia. 

Ismeritek ezt a terméket? Használtátok már? 

Puszi:

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Még nem hallottam erről a termékről, de lehet, ki fogom próbálni :D
    Köszi az ajánlást

    VálaszTörlés
  2. Sosem hallottam róla, de most felkeltetted az érdeklődésemet. Igazából az én arcom nem éppen száraz (bár a hideg idő kiszárítja elég hamar), inkább vegyes típusú. Van esetleg vegyes arcbőrre is termékük, amit mernél ajánlani? :D Köszi előre is! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én bőröm is "vegyes típusú". Szóval bátran merem ajánlani ezt a terméket is. Semmi baja nem lesz a bőrödnek, mindenesetre felfrissíti, így láthatatlanban nem merek ajánlani semmit, de ha esetleg jársz az Auchanban mindenképp nézd meg. :)
      Puszi

      Törlés
  3. Én már egy éve ugyanazt az arctisztító habot használom, de most kedvet kaptam ehhez! Megfogott az üveg színe, és az is amit írtál, jó bejegyzés lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy valami újat tudtam mutatni! :)
      Remélem te is annyira szeretni fogod mint én.:)
      Puszi

      Törlés