Interjú Vikivel a Pensées blog írónőjével.

by - vasárnap, október 22, 2017

Sziasztok! Ismét egy interjút hoztam ma nektek! Egy bloggertársam felkeresett, hogy szívesen kipróbálná magát ebben, aminek nagyon örülök. Mert nekem ez óriás segítség. 
food, style, and germany kép
Nagyon sok visszajelzést kapok, hogy ne hagyjam abba. Előreláthatólag kevesebb interjú lesz, mert a suli mellett nincs időm csinálni ezt is. Örülök, hogy pár cikket összetudok hozni. De ha lesz rá jelentkező, vagy találok olyan bloggert akit szívesen meginterjúvolnék mindenképpen lesz! A mai interjúban Vikivel készítettem az interjút, a blogját ITT találjátok.

1. Mint ahogy másnál is azzal kezdem, hogy mesélj magadról. Hogy az olvasók tudják, hogy kivel is készül az interjú. 
-Pócsa Viktória vagyok a Pensées blog írója, Szlovákiában élek. Imádok olvasni és fotózni is. A Pensées előtt volt egy blogom, de mivel úgy vágtam bele, hogy nem volt semmi elképzelésem, tervem ezért inkább bezártam és hagytam szünetelni a dolgot.

2. Mióta blogolsz? Miért ez lett a blogod neve? Mesélsz erről is egy kicsit? 
-Min ahogy azt már említettem a Pensées előtt volt egy blogom, de hamar befellegzett neki. Azok előtt csak ilyen rajongói blogjaim voltak, de hamar beleuntam. Szerintem a mostani blogomra mondhatom azt, hogy komolyan foglalkozom vele, szóval kb. pár hónapja blogolok komolyabban. A blogom nevén nagyon sokat gondolkodtam, szerettem volna, ha egyedi. A Pensées egy francia szó ami azt jelenti 'Gondolatok'

3. Mivel foglalkozik leginkább a blogod? 
-A blogom igazából mindennel foglalkozik, szeretnék tanácsokat és ötleteket átadni másoknak. Ami éppen eszembe jut, foglalkoztat abból kreálok egy cikket.

4. Van valami negatív élményed a blogolással kapcsolatban, ha igen akkor mi? 
-Még szerencsére nem ért negatív élmény. 

5. Kiknek a blogját olvasod leginkább? Kik a kedvenc bloggereid?
-A személyes, mindenes blogokat kedvelem a legjobban. Ezeken kívül még egy-egy könyves és beauty blogot is szívesen olvasok. Nagyon szeretem Teklát (Tekla könyvei), Renit (Reni beauty and fashion blog), Sárát (Metaforaszennyezés) és Ginnyt (GinnEase).

6.Szerinted hány éves kortól érdemes blogolni? 
-Szerintem ez nem kortól függ, hisz az emberek rám is mondhatnák, hogy túl fiatal vagyok, nem tapasztaltam még annyi dolgot és csak hablaty lehet amit írok. Szerintem ez attól függ, hogy ki milyen érett, lehet, hogy valaki 20 évesen érett meg, hogy írjon vagy akár  14 évesen, és persze, ha valaki elkezd blogolni akkor ne akarjon senkit másolni és csak olyan témáról írjon amiben már van tapasztalata. 

7. Hogyan lesz népszerű egy blog/blogger? 
-Húha, ez igen jó kérdés. Amit az előbb írtam az ide is igaz: Ne másoljon másokat, mutassa meg saját MAGÁT és csakis olyan témáról írjon amiről van fogalma (és érdekli is őt). Foglalkozzon az olvasóival, szerintem ez is fontos. 

8. Van valami nagyobb célod a blogolással kapcsolatban? Ha igen, mi, és mit tettél eddig az érdekében?
-Nincsenek eget rengető vágyaim vele igazából, szeretném ha lenne egy kis olvasótáborom és tetszene nekik amit csinálok. 

9. Szerinted melyik blogtípus ( beauty, mindenes, személyes, fashion, életmód, stb..) aminek nagyobb sikere lehet? 
-Igazából mindegyik lehet sikeres, de mostanság főleg a fashion és a beauty blogok a befutók, a lányok természetesen erre kíváncsiak, ez érdekli őket. Aztán a sorban a következő az életmód és a mindenes és az utolsó szerintem a személyes.

10. Mit üzensz az olvasóidnak? 
-Szeretek tanácsokat adni és egy csomó mindent tudnék üzenni mindenfélével kapcsolatban, de próbálom lerövidíteni az üzenetem.  Szóval,fogadjátok el magatokat olyannak amilyenek vagytok, mert tényleg mindenki szép és ha elfogadjátok magatokat ez látszani fog a kisugárzásotokon is.

Köszönöm az interjút!

Ha szeretnéd, hogy készítsek veled is egy interjút, akkor azt mindenképpen jelezd nekem.

Puszi:

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia!
    Ha gondolod, én szívesen lennék az interjúalanyod:) (http://magansivatag.blogspot.hu/)
    Puszi: Aurora

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Visszaírtam facebookon. Köszönöm, hogy szóltál :)
      Puszi

      Törlés