BLOGGERKÖZÖSSÉG 2.

by - vasárnap, június 04, 2017

Sziasztok Szépségeim! Gondoltam össze foglalom nektek egy kis bejegyzésben, hogy mit is gondolok a mi kis "családunkról". 


Mikor feldobtam az ötletet, nem is gondoltam volna, hogy elérjük a 100 tagot a csoportban. Igazából a csoport lényege szerintem nem is az, hogy sokan legyünk hanem az, hogy összebarátkozzunk, hiába vagyunk kevesen. 
Elsőként Édával beszéltem meg, hogy legyen társadmin. Aztán bejött a képbe Lili, az akkori Depressed G-portál írója. Ő is besegít. Aminek nagyon örülök. Nem bántam meg, hogy összehoztam ezt a kis csapatot, és nagyon örülök, hogy megismerhettelek titeket. Mindenképpen akartam írni egy kis szöveget, ha összegyúlt a 100 tag a csoportban. Külön annak is örülök, hogy Aliz barátnőm nagyon élénk, és eszébe jutott, hogy legyen egy csoport chat. Ami még jobban összehozott minket. Igaz, a csoportba kevesebben vannak. De bárki aki jelentkezni szeretne, szívesen bevesszük.
Benne vagyok más blogger csoportban is, de ott nem látom azt az összetartást mint a Bloggerközösségbe. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehet jelentkezni még, mert nyugodtan, legyünk többen, és ismerjük meg a másikat.
Nagyon sok erőt adtok nekem ahhoz, hogy írjak még több cikket, és ne hagyjam abba, hiába én vagyok a 3568754 beautyblogger, de mégis van aki az én tanácsaimra hallgat, és kérdezz tőlem, ami nagyon jól esik.
Én is nagyon sok jó blogot ismertem meg, mikor mindenki bemutatkozott az elején. Persze vannak olyan blogok is amiket saját magam bukkantam rá, és szeretek visszalátogatni oda. Mindenki blogján találtam valamit, ami megtetszett. 
Köszönöm azoknak akik bekövettek eddig, annak a 15 embernek, igen tényleg nem sok, de ez is valami. Örülök annak, hogy tagja lehetek egy ilyen szuper közösségnek és, hogy megismerhettelek titeket. ♡

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Szia! Ez hihetetlen, hogy sikerült, nagyon boldog vagyok! :) Aminek viszont a legjobban örülök, hogy egy igazi közösség alakult ki, amit méltán hívhatunk annak, ami! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igen, hálistennek összeszoktunk.:) <3

      Törlés
  2. Igazi közösség... Pf. Mást se látok, csak hirdetést, meg nyavalygós posztokat, hogy "csak hirdetni járnak ide az emberek, és leszarják mások dolgait". Mondtam én, hogy felesleges volt megcsinálni, de ha most nem, majd később belátod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes. Mindenki benne van aki akarta h szóljak neki ha kész lesz a csoport.:) Látom téged zavar az, hogy nem vagy benne, vagy az, hogy egy olyan közösséget sikerült csinálni ami egy összetartó közösség. :)
      Na mindegy, ugat a kutya.:) Na szia.:)

      Törlés